Oh hello darling

Here we go! Navnet er på plads, idéer til indlæg kommer væltende i stride strømme og layout, logo og header er lige på trapperne, ikke Marc!? Idéen til denne blog kom efter et par sjusser til en event for nogle uger siden, det tog os dog små 14 dage at finde det perfekte navn og omkring et døgn at få skrevet det første indlæg. MEN hvis man ser bort fra de små opstartsproblemer, så går det sgu da meget godt indtil nu!

Vi må nok erkende, at dette ikke blive en blog som alle de andre – om alt mellem himmel og jord.. For hvis vi skal være helt ærlige, så betyder det ikke så meget for os, hvad I spiser, og vi gætter på, I heller ikke vil synes vores tallerkner med pasta/ketchup og pasta/pesto er videre interessante. Vi er her for moden, stilen og ‘flaskerne’… I ved champagne og sådan noget! Vi håber, I er klar til at blive overrasket gang på gang af vores fashionable og til tider skæve indlæg.

På et tidspunkt i den nære fremtid smider vi et indlæg op, om hvem vi er, Marc foreslog vi skulle skrive om hinanden, nu må vi se hvad det bliver til…

An easy and trouble less beginning, and here we are, ready to rock and roll. We’re not just your usual next door blog, about every-freaking-thing. We’re here for the fashion, style and ‘bottles’ ..you know what we’re talking about.
Get ready to be amazed over and over and.. You get the picture, eh? So get ready love, we’re gonna rock your fashion-world!

Amalie

Follow my blog with Bloglovin

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s