The xx – awesomeness all over the place

Jeg er i øjeblikket helt oppe at ringe. Jeg har siden slutningen af august 2009, været helt vild i varmen over The xx. Trods flere afspilninger af deres debutalbum ‘xx’ end jeg tør tænke på, er det bare blevet bedre og bedre. For en uge siden udkom deres andet album ‘Coexist’, hvilket på ingen måde har skuffet mig, så jeg har fortsat armene i vejret. Men, nu bliver det rigtig godt. De har til dags dato, kun spillet i Danmark en enkelt gang, hvilket var i sommers på NorthSide. Jeg havde dog allerede planlagt ferie, og yada yada yada, hvilket betød jeg ikke kunne komme afsted. Og, nu kommer det jeg har brugt alt for mange linjer på at bygge op til – de spiller i København til november. Den 25. november i Falconer Salen for at være nøjagtig, og jeg glæder mig som et lille barn. Mere end det faktisk.

Men foruden den på alle måder helt fantastiske og stjernegode musik, har de tre meget tilbageholdende englændere også deres stil kørende for dem. De er, stort set uden undtagelse, klædt helt i sort, hvilket både er i god tråd med deres musikalske udtryk, og indtrykket man får af dem som personer. Desuden er sort jo fremragende, så det kan næsten ikke blive bedre. De er fungerer faktisk ret udmærket som stilmæssig inspirationskilde.

Tjek deres musik ud, hvis du ikke allerede kender det. Det kan virkelig anbefales. Jeg ved godt fashion, stil og tøj generelt kom lidt i baggrunden her, men come on – The xx til København – så bliver det vidst ikke meget bedre.

Marc

I’m in love with The xx. Their music, their style, the fact they’re playing in Copenhagen in november. Love it all. If you don’t know them, which you should, go check them out on YouTube. You won’t regret it. I promise. If you do though, I’m gonna find some way to give you your three minutes back.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s