What’s with the getup? #1

Shite and fuck. Intet mindre.

Det skulle jo ske før eller siden. At det skete på egen opfordring havde jeg ikke lige set komme, men hvilken glæde det vakte hos den anden del af vores lille bloggerduo.

Jeg fungerer så absolut, og på alle måder, bedre bag kameraet. Dog ser det ud til at disse outfitbilleder er en del af det hersens blogging, så det er jo bare om at starte et sted. Jeg er sikker på at glæden ved at få taget disse billeder virkelig skinner igennem .. Oh welly, welly, well – det kan kun blive bedre med tiden.

Jakken er efterhånden flere år gammel end jeg kan huske, og har kostet noget nær ingenting i Primark. En butik der forøvrigt fungerer cirka som en bland selv slikbutik. Priserne er uforståeligt lave, kvaliteten givetvis derefter, og så er der cirka en million ting at vælge imellem.

Polo’en er fra Pretty Green, Liam Gallaghers mærke, hvilket jeg kunne været iklædt fra top til tå, hver dag. Hovedparten af det er helt og aldeles genialt.

Støvlerne er et par Chelsea Boots fra H&M, og de er efterhånden så slidte at det ikke går at have dem på mere. Det ser ud til at skulle være næste investering. Det skal I nok høre mere om, når der engang sker noget i den retning. Fedt – så er det første What’s with the getup overstået. Der skal nok komme flere. Mange flere. Især hvis det står til Amalie.

Jakke Cedarwood State/Polo shirt Pretty Green/Bukser Won Hundred/Sko H&M

Marc

Today’s outfit. I’m not really into having my picture taken, but hey – it’s gonna get better, so not to worry. Not to worry at all.

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s